Turussa oleva Kauppilan piha- ja puutarhakeskus tunnetaan jatkossa nimellä Flör. Samalla yritys ottaa merkittävän askeleen trendikkäämmäksi ja entistä laajempaa kohderyhmää palvelevaksi.

Kauppilan puutarha myytiin syyskuussa 2015 Kuntec Infralle. Kuvassa Antti Kauppila, Karri Knaapinen ja Inkeri Kauppila-Numminen

Kauppilan puutarha myytiin syyskuussa 2015 Kuntec Infralle. Kuvassa Antti Kauppila, Karri Knaapinen ja Inkeri Kauppila-Numminen

– Flör-brändi yhdistää Kauppilan 70 vuoden perinteet ja ammattitaidon tämän päivän trendeihin. Uusi brändi viestii raikkaudesta ja entistä visuaalisemmasta yrityksestä, mutta ei poista tärkeintä eli ammattitaitoamme, sanoo toimitusjohtaja Karri Knaapinen.

Kukat ja kasvit ovat estetiikan ja tunteen asioita. Sitä Flörin uusi ilmekin viestii.

– Olemme siirtyneet brändissä bloggareiden trendikkääseen maailmaan. Meillä on uusi ilme ja edelleen sama tinkimätön ammattitaito sekä laaja valikoima sisältäen alan erikoisuuksia, Knaapinen lisää.

Vihersisustaminen on kasvava trendi

Vihersisustaminen on jatkuvasti kasvava trendi. Työympäristöjen on oltava viihtyisiä, kotien kauniita ja pihojen näyttäviä ja monimuotoisia.

– Vihersisustamisella on entistä suurempi rooli, sanoo Flörin myymäläpäällikkö Tommi Lammervo. Hän lisää, että Flörin kahdessa toimipaikassa Skanssissa ja Kaurakadun piha- ja puutarhakeskuksessa käy yli 100 000 henkilöä vuodessa ja määrä on jatkuvasti kasvussa.

– Joillekin kasvit ovat harrastus, toisille estetiikkaa, yksille mielenrauhaa. Meille flöriläisille ne ovat kaikki kaikessa, hän lisää.

Flör on kotien ja yritysten kumppani, joka tekee piha- ja vihersuunnittelua niin sisä- kuin ulkotiloihin. Henkilökuntaan kuuluu kukkasidonnan ammattilaisia, puutarhureita, hortonomeja ja viherrakentajia. Flör toimittaa myös postimyynnillä taimia ja tarvikkeita koko Suomeen. Flörin valikoimista löytyy taimikaudella lähes 2000 lajiketta ja paljon erikoisuuksia.

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra osti runsas vuosi sitten Kauppila Oy:n koko osakekannan.

Jaa artikkeli