Lehtijuttuihin eivät mahdu kaikki juttukeikalla otetut kuvat ja joskus käy niin, että jotakin olennaista jää lehtiartikkelin ulkopuolelle. Näin tapahtui Oma PIHA 2/2022 -numeron jutussa kauniista ja harmonisesta pihasta Eurajoella.


Tässä pihan omistaja, brittiläinen lyhytkarvakissa Elisa. Jos Elisan kuva olisi päätynyt juttuun, tässä olisi ollut sen kuvateksti:

Brittiläinen lyhytkarva Elisa on valloittava kissapersoona. Hän vaatii aamurutiinit isukiltaan ennen tämän töihin lähtöä, ja illalla tekee pihakierroksen isäntäväen kanssa.


Samettisen suloinen Elisa tassutteli viherhuoneesta  ja hetken minua tutkailtuaan asettui lämpimälle terassille nauttimaan kesäpäivästä. Yhdessä jutun kuvista voi nähdä Elisan kaukana taustalla terassilla pesemässä pehvaansa, jos tietää, mitä kohtaa katsoa, ja miltä pehvaansa pesevä kissa näyttää. Terassin edessä on ihanan hempeä sekoitus ruusuja, daalioita ja niiden takana kukkaniitty.

 

Lemmikki on tärkeä osa puutarhaa, vai mitä? Kaikki lemmikkien omistajat tietävät, kuinka karvakaverit seuraavat mukana pihapuuhissa. Puutarha on yhtä paljon niiden kuin ihmisten.

Jaa artikkeli