Ekologinen Nelson City Garden on uusi tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkilaisille, joilla on niukasti tilaa viljelyyn. Tuotesarja on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Valikoimaan kuuluu mm. lapioita, esiliinoja ja istutusastioita.

Nelson City Garden -tuotesarjan tuotteita.

Nelson City Garden -tuotesarjan tuotteita.

– Nämä tuotteet tekevät kaupunkiviljelystä helppoa ja mukavaa. Viime vuosina kiinnostus kaupunkiviljelyä kohtaan on kasvanut ennätysmäisen nopeasti, ja yhä useammat innokkaat viljelijät upottavat sormensa multaan parvekkeilla, takapihoilla ja kaupunkien pienillä viljelypalstoilla, toteaa Dorothe Kvist, joka on luonut Nelson Gardenin uuden Nelson City Garden -tuotesarjan.

Valikoimaan kuuluu joukko huolellisesti suunniteltuja, innovatiivisia tuotteita, jotka kaikki ovat ympäristöystävällisiä, käytännöllisiä ja helppoja kuljettaa. Siksi ne sopivat erityisen hyvin kaupunkiviljelyyn.

Lajitelmassa on 28 tyylikästä tuotetta, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Jotkut niistä ovat lisäksi monikäyttöisiä kuten istutuskassi. Sitä voidaan käyttää joko päällysruukkuna tai istutusastiana, mutta talven aikana siinä voi säilyttää paljon muuta, vaikkapa lasten lapasia ja myssyjä. Istutuskassi taittuu lisäksi kokoon, joten sen säilyttäminen on helppoa.

 

Digiajallakin yhteys luontoon

– Seinätasku antaa lisätilaa viljelyyn parvekkeen kaiteella tai seinällä. Selkärepussa työkalut ja siemenet kulkevat helposti mukana, kun pyöräilet siirtolapuutarhaan tai viljelypalstallesi, sanoo Dorothe Kvist.

Dorthe Kvist, joka on Tanskassa tunnettu puutarhapersoona. Hän kirjoittaa suosittua blogia ja on julkaissut useita puutarhanhoitoa käsitteleviä kirjoja.

Dorothe Kvist on Tanskassa tunnettu puutarhapersoona. Hän kirjoittaa suosittua blogia ja on julkaissut useita puutarhanhoitoa käsitteleviä kirjoja.

– Lapiossa, harassa ja möyhentimessä on lyhyempi varsi kuin perinteisissä työkaluissa. Siksi ne vievät vähemmän tilaa, ovat helpompia kuljettaa ja käteviä käyttää esimerkiksi muokattaessa maata kohotetussa viljelypenkissä tai viljelykehikossa.

– Nykyisenä digiaikana yhä useammat kaupungissa asuvat ihmiset haluavat löytää uudelleen yhteyden luontoon. Yhdessä Nelson Gardenin kanssa olemme suunnitelleet käytännöllisen ja ympäristöystävällisen kaupunkiviljelyyn sopivan tuotevalikoiman. Uskon, että se puhuttelee nuorta sukupolvea, jota ympäristöasiat kiinnostavat ja joka haluaa olla arjessaan kosketuksessa luontoon. Näillä tuotteilla haluan näyttää, miten ihanaa viljely on – suora yhteys luontoon tuo meille mielen tasapainoa ja hyvää oloa, kertoo Dorothe Kvist.

 

 

 

Jaa artikkeli