Lokakuun 3. päivästä alkaen postin verkkokauppaan on tullut myyntiin uusi 2. luokan omakuvamerkin kehys, joka on tyyliltään graafisen yksinkertainen. Marraskuun alkupuolella tulee myyntiin myös koristeellisempi kehysvaihtoehto. Aiemmin omakuvapostimerkkejä on voinut tilata vain 1. luokan merkkeinä.

Omakuvapostimerkin kappalehinta on ensimmäisessä luokan merkissä 1,50 euroa ja toisen luokan merkissä 1,35 euroa. Merkit myydään 20 kappaleen arkeissa ja molemmissa luokissa samalle arkille voi halutessaan valita neljä eri kuvaa.

– 2. luokan omakuvapostimerkki on asiakkaiden paljon toivoma uutuus, sillä taannoinen kirjeuudistus on lisännyt 2. luokan kirjeen suosiota. 2. luokan kirjeenä kulkevat erinomaisesti esimerkiksi joulu- ja kiitoskortit ja erilaiset kutsut, Itella Postin tuotepäällikkö Eetu Salminen kertoo.

Omakuvapostimerkki halutaan joulutervehdykseen

Omakuvapostimerkki on Postin tarjoama tuote, jonka voi suunnitella itse omista kuvistaan. Yleisimmin postimerkin kuvitukseksi valitaan omat läheiset ja rakkaat. Perhepotretit, lapset vastasyntyneistä koululaisiin ja lemmikit halutaan ikuistaa kirje- ja korttitervehdyksiin. Omakuvamerkit ovat erityisen suosittuja joulutervehdyksissä, jolloin niitä tilataan tuplamäärä verrattuna kevään muistamissesonkiin.

Joulupostituksia varten merkit kannattaa tilata hyvissä ajoin, viimeistään 5.12. Omakuvapostimerkin luominen, tilaaminen ja maksaminen hoituu helposti Postin verkkokaupassa osoitteessa: www.posti.fi/ostoksille.

Lisää omakuvapostimerkeistä osoitteessa www.posti.fi/omakuvapostimerkki .

Jaa artikkeli