Oma PIHAn nettisivustolla oli vuonna 2010 peräti 116 795 lukijaa. Kasvua edellisestä vuodesta oli 34 prosenttia. Marraskuussa 2010 vierailijoita oli jo 11559 lukijaa, jotka koostuivat 5769 eri tietokoneelta. Oma PIHAn nettilehteen oli vuonna 2010 yksittäisiä hakuja peräti 2,6 miljoonaa.

Oma PIHAn ja ammattilaistenPuutarha-Sanomat -nettipalveluissa on kaikkiaan yli 2000 uutista ja artikkelia.

– Ihan Pihalla -blogi on ollut suosituin nettipalvelumme osio, kertoo päätoimittaja Jouko Tikkanen.

– Nettipalvelun jutut eivät ole samoja kuin painetussa lehdessä. Painetussa Oma PIHA -lehdessä jutut ovat ainutlaatuisia, joita ei muissa tiedotusvälineissä ole, toteaa Tikkanen.

– Jokainen juttu on suomalaisen asiantuntijan tekemä, eikä käännösjuttuja muista maista ole. Myös kuvat ovat aitoja.

Oma PIHA -lehden kestotilaajat voivat lukea ilmaiseksi aiemmin ilmestyneiden lehtien digitaalisia näköispainoksia. Linkit lehtiin löytyy yläpalkin ARKISTO-linkin alta.Oma PIHAn ja Puutarha-Sanomien nettipalveluun on runsaan vuoden ajan lisätty videoklippejä. Niillä on ollut jo yli 15 000 katsojaa. Suosittuja videoita ovat olleet Paras Piha -kilpailuun osallistuneista pihoista tehdyt videot. Loppiaisen jälkeisenä päivänä ilmestyy uusi Oma PIHA -lehti, jossa esitellään vuoden 2010 Paras PIHA -kilpailun voittaja ja pihasta tehty video julkaistaan samanaikaisesti.

Jaa artikkeli