Kesäkuumalla kasvimaan ja kukkapenkin kastelu on jokapäiväistä puuhaa. Rutiinia helpottaa uusi, sulavalinjainen Ebert Ergo-kastelukannu, joka on helppo täyttää ja käyttää. Ebert Ergo-kastelukannu on nimensä ansainnut, todetaan Fiskarsin kuluttajapalvelusta.

Ebert Ergo-kastelukannu on muotoiltu ennen kaikkea helpoksi ja käteväksi käyttää. Siinä on kaksi kahvaa, joista toinen liikkuu. Liikkuvan kahvan ansiosta käsien otetta kahvoissa ei tarvitse siirtää, vaikka veden määrän vähentyminen muuttaa kannun painopistettä. Liikkuvan kahvan voi tarvittaessa myös irroittaa.

Ebert Ergo-kastelukannun täyttäminen onnistuu roiskeitta, koska täyttöaukko on kannun sivulla eikä hankalasti kahvan alla. Pyöritettävässä suuttimessa on kaksi kaatoasentoa. Kun siivilä on ylöspäin, voit kaataa vettä yhtenäisenä norona. Kun siivilä on alaspäin, kannu toimii suihkuna. Siivilän voi irrottaa puhdistusta varten.

Ergo-kannun värit ovat tummanvihreä ja -sininen.Vetoisuus 10 litraa.Kuluttajahinta noin 13 euroa.Myynti: tavaratalot ja puutarhamyymälät

Saksalaiset Ebert-muovituotteet ovat kuuluneet 1990-luvun lopulta lähtien Fiskars-konserniin.

Jaa artikkeli