Oma PIHA -lehden sekä uudet että vanhat kestotilaajat saavat halutessaan 100 sipulia kevät- ja kultasahramia pelkkien postituskulujen hinnalla. Kestotilaajan lahjan tilausohjeet löytyvät lehden sivulta 79. Siinä olevaan asiakaspalvelun puhelinnumeroon oli päässyt pujahtamaan virhe: oikea numero on yhteystietosivulla 82, ja se on 010 387 0880.

Lehden suosikkikasvipalstalla on kuvattu sahrameita eli krookuksia. Kirkas keltainen kultasahrami (Crocus chrysanthus) pärjää loistavalla värillään kilpailussa kookkaampien kevätsahramien (C. vernus) kanssa. Asiakaslahjana saatava kahden lajin seos takaa pitkän kukinta-ajan varhaisesta keväästä keskikeväälle – pieni kultasahrami kukkii aiemmin kuin violetit, valkoiset ja raidalliset kevätsahramit.

Kestotilaajat saavat 100 sipulin sahramilahjan (lahjan arvo 15,80 euroa) pelkkien postituskulujen (4,90 euroa) hinnalla. Kestotilaajien tulee maksaa postituskulut ennakkoon (8.9.2009 mennessä) lehdessä kerrotulle tilille käyttäen viitenumeroa, joka oli painettu osoitelappuun nimen yläpuolelle. Lappu oli lehteä suojaavassa muovikääreessä. Jos se tuli hävitetyksi, saa viitenumeron asiakaspalvelusta sähköpostilla asiakaspalvelu( at ) omapiha . info tai soittamalla yllä olevaan asiakaspalvelunumeroon (arkisin 9–15).

Syksyn 2009 lahja toimitetaan syyskuussa. Oma PIHAn kestotilaajat saavat asiakaslahjan kahdesti vuodessa: keväisin juurakoita sekä syksyisin kukkasipuleita.

Jaa artikkeli