Suomalainen Zengrow-pöytäpuutarhakeksintö tuli Plantagenin tuotevalikoimiin 9. maaliskuuta alkaen. Zengrow-tuotteet ovat myynnissä kaikissa Plantagenin yhdeksässä Suomen-myymälässä. Yhteistyö on samalla Viherasema Oy:n ensimmäinen askel kohti kansainvälisiä markkinoita.

Zengrow-pöytäpuutarha on suomalainen pöytäpuutarhakeksintö, joka mahdollistaa puhtaiden ja tuoreiden ruokakasvien kasvattamisen kotona vuoden ympäri. Zengrow hyödyntää puhdasta ja tehokasta vesiviljelytekniikkaa.

– Viherasema Oy:n tavoite on nousta Pohjoismaiden johtavaksi kotiin tarkoitettujen tuotteistettujen vesiviljelyjärjestelmien valmistajaksi. Plantagen on merkittävä puutarhatuotteiden jakelija Pohjoismaissa, joten yhteistyö tukee vahvasti tavoitteitamme, kertoo Zengrow¤n keksijä, Viherasema Oy:n toimitusjohtaja Pasi Lindberg.

Laitteen hinta ilman valaisinta on 99 euroa. Tällöin laitetta voidaan käyttää säilytykseen. Laitteen ja kasvatukseen tarvittavan valaisimen yhteishinta on 199 euroa. Idätyspakkauksen hinta on 19,95 euroa, ja se sisältää kuusi kasvatusalustaa, kuusi kasvatusruukkua ja kasviravinteen.

Jaa artikkeli