Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Iisalmessa toimivan Savon Lasituote Oy:n Lucia Lasipaviljongille Avainlippu-tunnuksen osoituksena siitä, että tuote on suomalaista työtä.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Lucia-lasipaviljonki on iisalmelaisen yrityksen oman suunnittelun ja tuotekehityksen tulos

Lucia-lasipaviljonki on iisalmelaisen yrityksen oman suunnittelun ja tuotekehityksen tulos

– Lucia-lasipaviljonki on oman suunnittelun ja tuotekehityksen tulos, jossa yhdistyy monipuolinen lasi- ja metallialan osaamisemme. Sain idean lasipaviljongin kehittämiseen asiakkaiden tarpeista. Terasseja lasittaessani huomasin monta kertaa niiden olevan liian kapeita mukavaan yhdessäoloon. Kehitämme tuotteita jatkuvasti ja otamme asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon, kertoo Savon Lasituote Oy:n toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhanen.

– Paviljonki on huoltovapaa ja helppo hankinta. Se tuodaan käyttövalmiina nosturiautolla asiakkaan osoittamaan paikkaan ja on heti valmis. Periaatteenamme on, että kaikki työ on kotimaista, samoin materiaalit, jatkaa Ruhanen.

– Haluamme työllistää Suomessa ja valmistaa kotimaista laatua. Ajattelemme, että suomalainen työ ja tuote Avainlippu-tunnuksin lisäävät markkina-arvoa, ja toivomme, että suomalainen laadukas työ kävisi kaupaksi. Uskomme, että tuotteen kotimaisuudella on näinä aikoina erityisen suuri merkitys, avaa Ruhanen yrityksen arvopohjaa.

Jaa artikkeli