Hartela aloittaa Kekkilän parvekepalvelukonseptin (Pihahuone®) markkinoinnin ja myynnin Espoon Painiittyyn rakennettavaan kerrostalokohteeseen. Palvelukonsepti on Suomessa tarjolla yksinoikeudella Hartelalle.
Puutarhatrendin kasvu vaikuttaa jo kaikkeen asumiseen, ja oma parveke tarjoaa hyvän mahdollisuuden yhdistää hyvää tekevä vehreys mukavaan oleskeluun.

– Olemme jo pidemmän aikaa etsineet sopivaa kumppania kokonaisvaltaisten puutarharatkaisujen tarjoamiseen. Samalla olemme havainneet parvekeviljelyn kiihtyvän kasvun, toteaa Kekkilä Groupin tuoteryhmäpäällikkö Reetta Thurman.

Kekkilä on kehittänyt yhteistyössä Hartelan kanssa kolme puutarhakonseptia erilaisiin tarpeisiin. ”Suojaisa kukkapuutarha” on tarkoitettu niille, jotka nauttivat kukkien loistosta ja kaipaavat vehreyttä ja värikylläisyyttä ympärilleen. ”Minimalistinen lepopaikka” tarjoaa selkeitä, graafisia ja helppohoitoisia kasviratkaisuja. ”Keittiöpuutarhurin paratiisi” on puolestaan täydellinen ratkaisu oman ruuan kasvattamiseen. Kekkilä vastaa myös istutusten toteutuksesta.

Minimalistinen lepopaikka on yksi Kekkilä parvekekonsepteista.

Minimalistinen lepopaikka on yksi Kekkilä parvekekonsepteista.

Kekkilän maisemasuunnittelija ja puutarhuri Adrian Evans piti toteutusta mielenkiintoisena haasteena.

– Halusin antaa asiakkaille mahdollisuuden kokea aitoa puutarhatunnelmaa ja luoda parvekkeelle oman pienen maailman. Suunnitelin kolme tunnelmaltaan ja kasvivalinnoiltaan erilaista parvekepuutarhaa, joista on mahdollista valita omia kiinnostuksen kohteita ja elämäntyyliä ilmentävä malli. Parveke voi olla ensimmäinen puutarha jossa pääsee alkuun tai sitten mahdollisuus jatkaa rakasta harrastusta uudessa kodissa.

Jaa artikkeli