Parvekekukat vaativat riittävästi multatilaa, noin kaksi litraa kasvia kohden. Valitse samaan laatikkoon valovaatimusten mukaan samanlaisia kasveja.

Jarmo Lemström Oy Schetelig Ab:stä piti havaintoesityksiä Oma PIHA –messuilla parvekekukkaistutuksen tekemisestä, kukkien valinnasta ja niiden hoidosta.

Nyt kesäkukkien kirkkaat värit ovat suomalaisten suosiossa ja väritrendit menevät rohkeampaan suuntaan. Tämä on käynyt ilmi kevään puutarhanäyttelyissä järjestetyissä yleisöäänestyksissä, joissa jo 20 000 ihmistä on valinnut mieleisensä parvekekukka-asetelman.

Parvekekukkia on ollut esillä Helsingin, Turun, Tampereen ja Vaasan puutarhanäyttelyissä ja –messuilla. Yleisö on innostuneesti ja harkiten äänestänyt suosikkejaan 18 vaihtoehdosta.

Yleisöäänestyksissä kolme istutusta on noussut muiden yläpuolelle suosiossa. Niiden keskinäinen järjestys on hieman vaihdellut näyttelystä toiseen.

Filmillä nähdään 18 parvekekukka-asetelmaa ja samoja istuksia voi äänestää myös www.omapiha.info/kilpailu -sivulla 31.5.2010 saakka. Linkki äänestykseen on alla

Äänestä paras parvekekukka-asetelma!

Katso video tästä

Jaa artikkeli