Suositun Pihakalenterin postitukset ovat nyt käynnissä. Pihakalenterin julkaisua on aikaistettu aiemmista vuosista, jotta sitä voidaan käyttää myös joululahjana. Pihakalenteri 2008/2009:n vuosi alkaa huhtikuusta, jolloin uusi kausi puutarhassakin pääsee alkuun.

Tekijöinä ovat puutarha-alan rautaiset ammattilaiset. Aarno Kasvi valottaa taas puutarhan hoidon saloja kokeneen puutarhurin otteella. Hänen vinkkinsä ovat aivan kalenterin alkusivuilla.

Teemaliitteinä Pihajuhlat, Pensaiden leikkausopas ja Pensaiden leikkaustaulukko. Niiden kirjoittajina ovat maisema-arkkitehti Saila Routia ja suunnitteluhortonomi Monica Äijälä.

Kalenterin päivyriosassa sivulle mahtuu viikko nimipäivineen ja juhlapyhineen. Joka aukeamalla on ideoita ja niksejä pihan ja huonekasvien hoitoon kauniine kuvineen. Puutarha-agronomi, toimittaja Säde Aarlahti jakaa niissä tietämystään ja innostustaan. Tilaa muistiinpanoille on kuukausittain, sillä kalenteri on todellakin suunniteltu puutarhurien ehdoilla.

Kalenterissa on entisestäänkin paksummat pahvikannet, ja ne yhdessä kierreselän kanssa takaavat kalenterin kestävyyden. Kalenterissa on 228 sivua.

Voit tilata Pihakalenterin hintaan 19,90 € + postituskulut 3,10 € (ilman postikuluja 31.12.2007 asti!).oikealla olevan linkin kautta taiOma Pihan toimituksesta, puh. 040 – 846 8224 tai 09 – 239 6168 taisähköpostilla asiakaspalvelu (at) omapiha.info

Ennen 19.12. 2007 tulleet tilaukset ehtivät jouluksi.

Jaa artikkeli