Sisustustavarataloketju Bauhaus on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Tällevuodelle ketju ennustaa noin 100 miljoonan euron liikevaihtoa. Vuonna 2005Bauhausin liikevaihdon kasvu oli 49 prosenttia.

”Myös kuluvana vuonna liikevaihdon kasvu on kaksinkertainen alan kehitykseennähden”, toteaa Bauhaus Suomen toimitusjohtaja Marina Vahtola tyytyväisenä.Tulevaisuudessa Bauhaus aikoo laajentaa toimintaansa kaikkiaan kymmenellepaikkakunnalle Suomessa.

Tällä hetkellä Bauhausilla on myymälät Vantaan Tammistossa, Tampereen liepeilläPirkkalassa sekä Raisiossa. Espooseen seuraavaksi avattavan uuden myymälänrakennustyöt alkavat välittömästi rakennusluvan saamisen jälkeen, ja Oulussarakentaminen aloitetaan vuonna 2007.

”Kahden tavaratalon rakentaminen vuoden aikana on erittäin suuri ja vaativaprojekti, koska kaikki tavaratalomme ovat pinta-alaltaan suuria. Yhdentavaratalon rakentaminen vie yleensä noin vuoden”, kertoo Marina Vahtola.

Vantaan myymälään Drive In -halli

Parhaillaan käynnissä ovat Bauhausin Vantaan myymälän laajennustyöt, joissamyymälään rakennetaan yritys- ja yksityisasiakkaita palveleva Drive In -halli.Laajennuksen myötä Vantaan myymälän pinta-ala kasvaa lähes 16 500 neliömetriin.

Drive In -hallissa asiakkaat ajavat autolla sisälle asti, jonka jälkeenBauhausin työntekijät hoitavat tilattujen tuotteiden lastaamisen autoon.Konsepti on jo käytössä Pirkkalan ja Raision myymälöissä.

Laajennustöiden yhteydessä Vantaan myymälän toiseen kerrokseen rakennetaan myösuudet tilat yrityksen pääkonttorille. Tarpeet laajennukseen ovat syntyneetyrityksen voimakkaan kasvun myötä.

”Keskusyksikössämme työskentelee tällä hetkellä yli 40 henkilöä, ja olemmevahvistaneet kaikkia yksiköitämme, jotta pääkonttorimme pystyy palvelemaanmahdollisimman hyvin kasvavan ketjun tarpeita”, kertoo Bauhaus Suomentoimitusjohtaja Marina Vahtola.

Bauhaus-ketju on Euroopan laajuinen sisustustavarataloketju, joka palveleeasiakkaitaan rautakaupan, rakentamisen, sisustamisen ja puutarhan aloilla.Bauhausilla on Euroopassa lähes 200 tavarataloa ja noin 12 000 työntekijää.Yritys toimii Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Tsekissä, Kroatiassa, Itävallassa, Sloveniassa, Espanjassa ja Turkissa.

Jaa artikkeli