Viheraluerakentajat ry:n nettisivuilla www.viheraluerakentajat.fi onavattu uusi palvelu, jonka avulla jokainen pihanomistaja voi tehdänäppärästi tarjouspyynnön erilaisista pihan rakentamiseen liittyvistätöistä. Palvelu on tarkoitettu niille, joista tuntuu, että ainakaan pihanvaativimmissa töissä – esimerkiksi kiveysten teossa, muurien ja patioidenperustamisessa – eivät omat taidot tai aika riitä. Tarjolla on rakentamis-,suunnittelu- ja ylläpitopalveluita, kivitöitä, konevuokrausta jatarvikevälitystä.

Kertomalla pihan sijainnin ja tarvittavan työn laadun, ohjelma etsiivalitulta alueelta haluttua palvelua tarjoavat yritykset. Tämän jälkeen voiyrityksille lähettää yksityiskohtaisen hintatiedustelun ja tarjouspyynnöntäyttämällä nettisivujen kyselylomakkeen.

Varsin helppokäyttöisiltä sivuilta löytyvät myös viitteelliset hintatiedoteri pihatöihin. Niiden avulla voi haarukoida suurin piirtein, mihinhintatasoon omalle pihalle tarvittavat työt asettuvat.

Viheraluerakentajat ry:n jäsenet ovat luotettavia, ympäristörakentamiseen javiheralueiden ylläpitoon erikoistuneita yrittäjiä. Oman pihansa japuutarhansa voi turvallisesti luovuttaa näiden ammattimiesten ja -naistenrakennettavaksi.

Viheraluerakentajien jäsenyritykset ovat sitoutuneet noudattamaantoiminnassaan kokonaisvaltaista laatuajattelua ja käyttämään kestäväänkehitykseen ja hyvään ympäristönhoitoon tähtääviä menetelmiä. Yritykset myöstuntevat hyvin suomalaiset kasvuolosuhteet ja niiden asettamat vaatimuksetkäytettäville materiaaleille.

Hyvin suunnitellulla, rakennetulla ja hoidetulla pihalla on ilo odotellakevättä.

Myös Oma Piha -lehden nettisivuilta, Palvelut-linkistä löytyy pihasuunnittelua ja -rakentamista. Yritykset voivat laittaa ilmaiseksi tietonsa Oma Piha -lehden nettipalveluun.

Jaa artikkeli