Luonnonkiven valitsemiseen saa nyt entistä laajamittaisempaa apua Tulikivi-studioilta. Sisustussuunnittelija Pirjo Koskela on määritellyt toisiinsa sointuvat kivilajit, puulajit ja saumausaineet, joilla saa rakennettua kauniin kodin sisustuskokonaisuuden. Tulikiven ammattitaitoiset kivimyyjät ja värimaailmaesite eivät jätä asiakasta pulaan.

Värimaailman suunnittelun apuna ovat kivitaulut, joissa Tulikiven sisustuskivivalikoimaan kuuluvat kivet on lajiteltu päävärinsä mukaan viiteen värimaailmaan : ruskeat, mustavalkeat, harmaat, vihreät ja punaiset. Kussakin kivitaulussa on seitsemän kiveä, joista voi luoda harmonisia sisustuskokonaisuuksia. Oheen on listattu kuhunkin sopivat puulajit sekä saumausaineet. Kokonaisuuden on suunnitellut sisustussuunnittelija Pirjo Koskela.

Sisustuskiveä myyvillä Tulikivi-studioilla kivitaulut ovat nähtävillä aidosta kivestä valmistettuna. Studioilla on myös puumallit ja saumausvärimallit, joilla sointuvuutta on helppo verrata kiveen. Asiantuntevat myyjät auttavat parhaan kokonaisuuden valitsemisessa.

Studioilta saa mukaansa myös värimaailmaesitteen, jossa kivitaulukuvien oheen on listattu kuhunkin sopivat puulaji- ja saumausväriehdotukset helpottamaan lopullista valintaa. Saumausaineen väristä riippuen luonnonkivilaatoista tai –mosaiikista saa yhtenäisen tai voimakkaasti ruudutetun pinnan.

”Sisustuskiviä hankittaessa sisustuksellisuus on tärkeä asia. Kodin sisustukseen tarvitaan luonnonkiven oheen muitakin materiaaleja. Siksi haluamme antaa asiakkaalle parhaat eväät omaan kotiin sopivinta kokonaisuutta valittaessa”, sanoo Tulikivi Oyj:n rakennuskiviliiketoiminnan johtaja Jouko Toivanen.

Sisustuskiviä myyvät Tulikivi Center Espoossa sekä Tulikivi-studiot kautta maan. Kivitaulut ovat nähtävillä Tulikivi Centerissä Espoossa sekä Tulikivi-studioilla Helsingissä, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Jaa artikkeli