OP_kevat24-mobiili
OP_kevat24

TARJOUS SINULLE!
Nyt vuoden Oma PIHA -lehdet (6 nroa) kotiin kannettuna vain 26 €!

Kotimainen ja aidosti asiantunteva puutarhalehti Oma PIHA tarjoaa mielenkiintoisimpia vinkkejä, käytännönläheisiä toteutusohjeita sekä tuoreinta tietoa.

Oma PIHAN seurassa kasveista innostuja, koristekasvien ystävä, vihersisustaja sekä pihan, parvekkeen tai puutarhan laittaja pääsee tutkimaan uusia, kiehtovia kasvituttavuuksia, hoitamaan vanhoja kunnon perinnekasveja, tutustumaan hyötypuutarhan antimiin, pieneliöihin, huonekasveihin ja pihan tai parvekkeen suunnitteluun.

Oma PIHA huomioi vaihtelevat kasvuolosuhteet ja vuodenajat. Lehteämme toimittavat maan parhaat asiantuntijat: puutarhasuunnittelijat, kasviasiantuntijat sekä pitkän linjan harrastajat.

Jokaisessa numerossa pääset kesänvihreille retkille ympäri Suomen (ja vähän maailmallekin) ja saat tutustua mielenkiintoisten, ihan tavallisten ihmisten pihatarinoihin.

Tartu huikeaan kevättarjoukseen!

Nettitilauksen lisäksi voit tilata myös soittamalla numeroon 020 413 2636 (Ark. 8‒16) tai laittamalla sähköpostin osoitteeseen tilaukset@pellervo.fi

Tilaa Oma PIHA ja tule mukaan puutarhaihmisten hyväntuuliseen porukkaan.

* Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Kestotilaus jatkuu 12 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan (40 €). Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa muuttaa tilauksen määräaikaiseksi tai peruuttaa sen. Määräaikaisen tilauksen voimassa oleva normaalihinta on 46 €/12 kk. Tarjous on tarkoitettu uusille tilaajille. Tilaus on uusi, jos edellinen tilaus on päättynyt 3 kk ennen seuraavan tilauksen alkamista.