OP_kampanja_mobiili
OP_kevatkampanja

Oma PIHA –paljon iloa ja runsaasti asiaa!

Oma PIHA on lehti sinulle, joka nautit pihasta, puutarhasta tai parvekkeesta.

Löydät lehden sivuilta sekä harvinaisuuksia että perinteisiä pihakasveja – vinkkejä uuden tontin omistajalle ja konkaripuutarhurille.

Artikkeleissa perehdytään pihan suunnitteluun ja hoitoon. Emme jätä kiveäkään kääntämättä. Lehden jokainen numero sisältää laajan tietopaketin; tekijät ovat kotimaisia alan ammattilaisia.

Kestotilaajat saavat yli 8 000 sivun digitaalisen lehtiarkiston ilmaiseksi. Joka syksy kestotilaajat saavat myös lahjan: juurakoita tai kukkasipuleita postitusmaksun hinnalla.

Tilaa Oma PIHA ja tule mukaan puutarhaihmisten hyväntuuliseen porukkaan.

Tilaa Oma PIHA tästä

  Tilaan Oma PIHA -lehden kestotilauksena hintaan 29,00 € / 12 kk (6 numeroa) seuraavasta numerosta alkaen.Tilaan Oma PIHA -lehden määräaikaisena tilauksena hintaan 39,00 € / 12 kk (6 numeroa) seuraavasta numerosta alkaen.


  * Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Kestotilaus jatkuu 12 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan (39 €). Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa muuttaa tilauksen määräaikaiseksi tai peruuttaa sen. Tarjous on tarkoitettu uusille tilaajille. Tilaus on uusi, jos edellinen tilaus on päättynyt 3 kk ennen seuraavan tilauksen alkamista.


  Tilaajan tiedot


  * pakollinen tieto


  Tilaan tämän lehden lahjaksi


  Saajan tiedot lahjatilauksessa  Hyväksyn tilausehdot. Valitsethan tämän, muutoin tilaus ei lähde. Myös sähköpostiosoite on pakollinen.

  Pellervo-Media Oy:n tietosuojaseloste