op1-1
op-tarjous

Oma PIHA – silmän iloa ja sielun ravintoa

Oma PIHA on lehti juuri sinulle, joka harrastat pihassa ja puutarhassa tekemistä, iloitset kauniista ympäristöstä, haluat kokeilla uusia kasveja tai varjelet perinteisiä pihan perennoja, pensaita ja puita. Tietysti kurkistamme myös parvekkeelle ja sisälle, huonekasveihin ja niiden hoitoon.

Lehden tekijät ovat kotimaisia alan ammattilaisia. Etsimme tuoreimmat tiedot ja mielenkiintoisimmat vinkit koristekasvien ja hyötypuutarhan hoitoon. Löydät lehden sivuilta sekä harvinaisuuksia että perinteisiä pihakasveja.

Oma PIHA -lehden artikkeleissa perehdymme pihan suunnitteluun, perustamiseen ja varsinaiseen hoitoon. Emme jätä kiveäkään kääntämättä. Lehden jokainen numero sisältää tuhdin tietopaketin oman pihan laittajille ja kotipuutarhureille.

Tule mukaan Oma PIHA -lehden iloiseen lukijajoukkoon!

Tilaa Oma PIHA tästä

  Tilaan Oma PIHA -lehden kestotilauksena hintaan 29,00 € / 12 kk (6 numeroa) seuraavasta numerosta alkaen.Tilaan Oma PIHA -lehden määräaikaisena tilauksena hintaan 39,00 € / 12 kk (6 numeroa) seuraavasta numerosta alkaen.


  * Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Kestotilaus jatkuu 12 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan (39 €). Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa muuttaa tilauksen määräaikaiseksi tai peruuttaa sen. Tarjous on tarkoitettu uusille tilaajille. Tilaus on uusi, jos edellinen tilaus on päättynyt 3 kk ennen seuraavan tilauksen alkamista.


  Tilaajan tiedot


  * pakollinen tieto


  Tilaan tämän lehden lahjaksi


  Saajan tiedot lahjatilauksessa  Hyväksyn tilausehdot. Valitsethan tämän, muutoin tilaus ei lähde. Myös sähköpostiosoite on pakollinen.

  Pellervo-Media Oy:n tietosuojaseloste