Kalenteritilaus

PK_Kansi2021-1

PIHAKALENTERI 2021 ON ILMESTYNYT!

Pihakalenteri on klassikko, se on ilmestynyt jo 16 vuoden ajan.

Pihakalenterin seurassa pääset mukavalle matkalle uuteen puutarhavuoteen. Pihakalenterin sisältö kootaan alan asiantuntijoiden voimin. Kierreselkä auttaa löytämään kalenterista aina oikean kohdan.

Kalenterin alkuosassa on Pirkko Kahilan laaja artikkeli parhaista perennoista eli monivuotisista kukista. Nämä ovat helppohoitoisia ja elinvoimaisia luottokasveja jotka eivät leviä kukkivat joka vuosi varmasti ja ehtivät kukkaan pohjoisessakin.

Varsinaisen kalenteriosan tekstit ovat Linda Peltolan ja Saila Roution käsialaa. Joka kuukauden alussa on hyötypihateemainen aukeama ja lista ajankohtaisista pihatöistä. Jokaiselle viikolle on lisäksi ajankohtaan liittyvä kasvi- tai puuhavinkki.

Kalenterin loppuosassa ovat kesäkukkien ja vihannesten kylvötaulukot sekä puiden pensaiden ja köynnösten leikkaamisohjeet. Sieltä löytyvät myös neuvot pihakasvien lannoitukseen sekä kasvitautien ja tuholaisten torjuntaan.

Pihakalenterilla on paljon vakituisia käyttäjiä. Heidän mukaansa kalenterin parasta antia ovat asiantuntevat puutarhavinkit mielenkiintoiset kasviesittelyt ja ajankohtaiset ohjeet.

Koko A5, kierreselkä, 224 sivua, runsaasti muistiinpanotilaa.

Pihakalenterin hinta on 24 € (sis. postituskulut 4,10 €)

Asiakaspalvelu
tilaukset@pellervo.fi
puh. 020 413 2636 (arkisin klo 8-16)

 

Tilauslomake


  Kalenterin tilaaja / maksaja



  Tilaan kalenterin lahjaksi


  Saajan tiedot lahjatilauksessa



  Hinta 2021 kalenterista 24 € (sis. postituskulut 4,10 €)


  Valitse kappalemäärä


  Hyväksyn tilausehdot.


  Rastita tämä ja tarkista, että olet täyttänyt kaikki kentät, sillä ilman niitä lomake ei toimi.


  Pellervo-Media Oy:n tietosuojaseloste