Nurmikkokalkki sisältää kananmunien kuorta.

Nurmikkokalkki sisältää kananmunien kuorta.

Kotimainen GreenCare tuo markkinoille pienirakeisen ja pölyttömän erikoiskalkin nurmikolle sekä erityisesti varjoisille ja kuiville paikoille räätälöidyn nurmikonsiemenseoksen. Suomalaiselle nurmikolle suunnitellut tuotteet hellivät nurmikkoa ja tekevät sen hoidosta entistä helpompaa ja palkitsevampaa.

Rakeinen Nurmikkokalkki™ on lämpökäsitellystä kananmunan kuoresta valmistettu 100 % kierrätyskalkki. Nurmikkokalkkiin on lisätty GroBioottiTM -hyötymikrobeja, jotka vahvistavat juuristoa ja suojaavat sitä haitallisilta mikrobeilta ja näin edistävät nurmikon hyvinvointia. Hyötymikrobit nopeuttavat myös leikkuujätteen ja kuihtuneen ruohon hajoamista. Näin ravinteet saadaan kiertoon ja uudelleen nurmikon käyttöön. Nurmikkokalkin pienet INVISIBLETM -rakeet ovat pölyttömiä ja ne on helppo levittää tasaisesti nurmikolle.

Samettinen nurmi luo tunnelmaa

Uusi GreenCare TunnelmanurmikkoTM erikoissiemenseos on tarkoitettu pihan varjoisille ja kuiville paikoille. Kulutusta kestävän seoksen suomalaisiin olosuhteisiin valikoituja lajikkeita ovat mm. niittynurmikka, etelännata ja nurmilauha.

– Hyvin hoidettu, tasainen nurmi on sekä pienen pihan että suuremman puutarhan käyntikortti. Kaunis, hyvin hoidettu nurmikko luo viimeistellyn tunnelman. Tunnelmanurmikko kestää hyvin kesäisen ulkona olon, puutarhajuhlat ja talven rasitukset, kertoo liiketoimintapäällikkö Janne Pulkkinen.

Jaa artikkeli