Tulevaan puutarhakauteen Biltemalla on tarjolla runsaasti käteviä ja helppokäyttöisiä välineitä, joiden avulla työt puutarhassa sujuvat vaivattomasti. Tarjolla on välineitä laidasta laitaan tehokkuutta tuovista isoista laitteista, kuten ruohonleikkureista, sammaleenpoistajista, uppopumpuista, kastelujärjestelmistä, pienempiin käsikäyttöisiin välineisiin, kuten lapioihin, haravoihin ja puutarhasaksiin asti.

Bilteman päältäajettavan leikkurin hinta on alle 900 €.

Bilteman päältäajettavan leikkurin hinta on alle 900 €.

Kevään yhtenä uutuutena on markkinoiden edullisin päältäajettava ruohonleikkuri, jolla suuren puutarhan ruohonleikkuu sujuu vauhdikkaasti. Aistikkaaseen puutarhanhoitoon löytyy puolestaan ruukkuja, sankoja, hyllyjä ja puutarhakoristeita. Yksi käytännöllinen viherpeukaloa ilahduttava uutuus on esimerkiksi ikkunalaudalle sopiva pienikokoinen idätyslaatikko.

Päältäajettava ruohonleikkuri: Suureen puutarhaan 61 cm leikkuuleveyden ansiosta. Sähköstartti, akkulaturi ja käynnistysakku, lisäksi vetokäynnistin. 150 litran kerääjä tyhjennetään ajoistuimelta. Manuaalinen vaihteisto, 4+1. Hinta 899 €

Jaa artikkeli