Kotimainen GreenCare tuo markkinoille kasvien juuristoa vahvistavat GroBiootti™ Istutusmulta ja GroBiootti™ Kasvumaa -tuoteuutuudet. GroBiootit edistävät kasvien hyvinvointia ja auttavat niitä selviytymään haastavissakin kasvuolosuhteissa.

Istutusmullan hyötymikrobit vahvistavat kasvien juuristoa ja edistävät kasvin kasvua koko sen eliniän ajan

GreenCare GroBiootti™ Istutusmulta (45L), hinta n. 7,50 €

GreenCare GroBiootti™ Istutusmulta (45L), hinta n. 7,50 €

GroBiootti™ Istutusmulta on erikoismulta monivuotisille koristekasveille kuten perennoille, koristepuille ja -pensaille sekä hedelmäpuille ja marjapensaille.

GroBiootti™ Istutusmulta auttaa kasvia juurtumaan, parantaa juuriston kasvua ja vähentää istutuksesta aiheutuvaa stressiä. Laaja ja hyvinvoiva juuristo hyödyntää paremmin myös kasvualustan ravinteet, jolloin kasvin kasvu, kukinta ja elinvoima lisääntyvät. Samalla kasteluntarve vähenee.

– Kasvualusta vaikuttaa merkittävästi taimien menestymiseen. Tehdyissä kasvatuskokeissa GroBiootti™ Istutusmulta kasvatti 20 % tuuheammat luumupuut kuin tavallisessa mullassa kasvaneet, havainnollistaa tuotepäällikkö Arja Laivonen. Suomen johtava taimisto, Puutarha Tahvoset, myöntääkin Sirkkalehtitaimilleen yhden vuoden ylimääräisen takuun, kun niiden istutuksessa käytetään GroBioottiTM Istutusmultaa, hän jatkaa.

 

Käyttövalmis kasvatusalusta parvekkeille, terasseille ja kasvihuoneisiin

GreenCare GroBiootti™ Luomu Kasvumaa (50L) 8,90 €

GroBiootti™ Kasvumaa on käyttövalmis sellaisenaan. Kasvit voi istuttaa säkkiin haluamallaan tavalla ja sen jälkeen on lupa vain nautiskella hoidon helppoudesta ja sadon runsaudesta. Kasvumaan luonnonmukaiset ravinteet liukenevat kasvien käyttöön hitaasti ja antavat voimaa pitkään – jopa koko kasvukauden ajan.

GroBioottiTM –hyötymikrobit parantavat juuriston kasvua ja lisäävät kasvien hyvinvointia ja vastustuskykyä. Kun kasvi voi hyvin, sen näkee myös sadossa. Kasvualustan kuohkea rakenne ja hyvä vedenpidätyskyky varmistavat erinomaisen lopputuloksen.

– Kasvumaa on monipuolinen, valmis  kasvatusalusta – vain mielikuvitus on rajana kasviyhdistelmille. Sen avulla kuka tahansa voi helposti kasvattaa vaikkapa luomuvihanneksia parvekkeella. Todellista lähiruokaa, iloitsee Laivonen.

 

 

 

Jaa artikkeli