Puutarhakasvien lannoitteista tunnettu hämeenlinnalainen Neko Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa puutarhakoneisiin ja -laitteisiin. Yritys on perustettu jo vuonna 1941.

Simo Naapuri Nekolta toteaa, että hyvällä työvälineellä on ilo työskennellä.

– Olemme tuoneet markkinoille nostalgisen pyöräharan. Se on toimiva ja ekologinen vaihtoehto rikkaruohojen hävittämiseen kasvimailta sekä hiekka- ja sora-alueilta puistoissa, pihoilla ja kasvihuoneissa.

– Terä leikkaa rikkaruohon noin viiden sentin syvyydeltä. Kasvijäte haravoidaan pois. Käsittelyn toisto ja ajankohta vaikuttavat lopputulokseen. Terän liikkumavara antaa joustoa, mikä tehostaa leikkaamista. Suora ote aisoihin parantaa työntövoimaa, kertoo Naapuri.

Neko Garden Pyörähara valmistetaan käsityönä ja sen puuosat ovat koivua.

Pikkutraktori kohtuuhinnalla

KoneNeko tarjoaa kotipuutarhureillekin Maestral-Kaksipyörätraktoria, joka on ammattitasoinen työkone monipuolisella laitevalikoimalla.

– Pikkutraktori on toimiva ja edullinen ratkaisu kiinteistöjen ja pikkutilojen ympärivuotisiin työ- ja kunnossapitohaasteisiin. Moottorivaihtoehtoina luotettavat Honda Hv 9 ja Lombardini Diesel, kertoo Simo Naapuri.

Traktoriin on saatavissa laaja valikoima työlaitteita kuten harjauslaite asfaltti- ja kivipintojen pesuun ja hiekanpoistoon, lumilinko ja lumilevy, kaksi oksasilppurimallia, aura, äes ja jyrsin maanmuokkaukseen sekä heinä- ja nurmileikkureita eri leveyksillä.

Kun traktoriin liittää peräkärryn, koneesta tulee ajettava. Maestral-traktorin ja peräkärryn yhteishinta on 3300 euroa, johon sisältyy verot ja rahti.

Jaa artikkeli