Maailman johtaviin mobiilipelien toimittajiin kuuluva Rovio Entertainment Oy ja leikkipaikkavälineiden valmistaja Lappset Group Oy ovat sopineet maailmanlaajuisesta yhteistyöstä Angry Birds – aktiviteettipuistojen lanseeraamiseksi. Lappset valmistaa Rovion kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Angry Birds -pelihahmojen innoittamia leikki- ja liikuntapaikkavälineitä sekä valmiiksi suunniteltuja aktiviteettipuisto-kokonaisuuksia. Maailman ensimmäiset Angry Birds -aktiviteettipuistot rakennetaan ensi vuoden aikana Rovaniemelle ja Espooseen. Espoon kaupunki on edelläkävijänä tehnyt aiesopimuksen viidestä aktiviteettipuistosta.

– Aktiviteettipuistot sopivat täydellisesti Angry Birdsin maailmaan ja ajattelutapaan, toteaa Rovion Mighty Eagle, Peter Vesterbacka.

–Tulemme kehittämään palvelun, jossa digitaalinen ja fyysinen maailma kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Angry Birdsin suosio ei rajoitu ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen ryhmään, ja myös aktiviteettipuistoista rakennetaan kiinnostavia kohteita aivan kaikille, kaikkialla maailmassa.

Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Laakkonen iloitsee siitä, että suomalaiset alansa huippuosaajat tekevät uutta yhdessä.

– Angry Birds yhteistyö laajentaa Lappsetin mahdollisuuksia Aasian kasvavilla markkinoilla, vahvistaa tarjontaa kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointiin sekä kertoo Lappsetin kyvystä olla alansa johtava ja innovatiivisin yritys. Eri-ikäisten ihmisten aktivointi on yhteiskunnan kannalta erittäin tärkeää, korostaa Laakkonen.

– Digitaalisuus on megatrendi, joka mahdollistaa myös erilaiset liikkumisen aktiviteetit.

Lappsetin suunnittelemaan Angry Birds -leikkipaikkavälinemallistoon kuuluu kaikkiaan parisen kymmentä tuotetta. Tuotevalikoima kattaa jousieläimiä, keinuja, hiekkalaatikkoja ja erilaisia kiipeilytorneja liukumäkineen. Mobiilipelistä tutut hahmot istutetaan leikkipaikkavälineisiin, joiden värimaailma myötäilee Angry Birdsin pelimaailmaa. Ainutlaatuisena uutuutena mallistossa on myös Angry Birds -pajatso, jota voi pelata leikkipaikalla ulkona.

Tuotemalliston lisäksi Lappset on suunnitellut valmiita erikokoisia Angry Birds aktiviteettipuistojen kokonaisuuksia, jotka voidaan toimittaa valmiina pakettiratkaisuina erikokoisiin ulkotiloihin. Kaikki Lappsetin valmistavat leikkipaikkavälineet – myös Angry Birds -malliston tuotteet – täyttävät voimassa olevat eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 1176 mukaiset vaatimukset.

Jaa artikkeli