Näyttelijä ja maanviljelijä Robert Jordas toivottaa kaikki tervetulleeksi puutarhan avajaisiin, joita vietetään sunnuntaina 19. joulukuuta 2010 klo 10-16 Lapinjärvellä Robben Pikku Puutarhalla.

– Puutarha on ollut jo puolitoista vuotta täydessä tuotannossa, mutta viimeiset rakennustyöt on saatu valmiiksi vasta nyt – sopivasti jouluksi, kertoo Robert Jordas.

– Rakennustyöt ovat eri toimituskommelluksien ja vaikeuksien takia viivästyneet reilusti, mutta nyt Pikku Puutarha on viimein valmis. Tämä juhlitaan kahvin ja kakun sekä glögin ja pipareitten kera.Puutarhalla järjestetään opastettuja kierroksia. Duo Enzam viihdyttää väkeä musiikillaan, lupaa Robert.

Tänä vuonna Pikku Puutarhalla myydään myös joulukukkia. Valikoimaan kuluu myös joulukoreja ja joulukuusia, sekä tietenkin yrttejä ja salaattia. Puutarha on auki joka päivä sunnuntaista aina jouluun asti klo. 8.00 – 19.00, aattonakin kello 12 saakka.

– Robben Pikku Puutarhassa viljellään yrttejä, versoja sekä salaattia. ”Robbes” on Suomen ykkönen versotuotannossa ja on tärkeä yrtti-toimittaja HoReCa -sektorilla, sanoo Robert.

Robertin mukaan yritys on vaikeasta alusta huolimatta päässyt erittäin hyvin käyntiin.– Robben Pikku Puutarhan tuotteilla on hyvä kysyntä ja yhteistyö asiakkaiden kanssa sujuu hyvin. Tällä hetkellä Robert Jordas suunnittelee uutta noin 6000 m2:n laajennusta.

Robben Pikku Puutarhasta, jonka virallinen nimi on Vihannestalo Jordas Oy Ab, on julkaistu artikkeli Puutarha-Sanomat -lehden numerossa 4/2009. Voit lukea artikkelin tästä linkistä, lehden hinta on 5 €
Puutarha-Sanomat nro 4/2009

Jaa artikkeli