Puistomedia Oy on julkaissut uutuustuotteena Pihakalenterin. Se on tarkoitettu pihan omistajille ja puutarhaharrastajille.
– Pihakalenteri alkaa huhtikuusta, jolloin krookukset heräävät ensimmäisinä talvilevosta. Kalenteriosa jatkuu vuoden 2006 kevääseen, jolloin on uuden kasvun aika, kertoo toimitusjohtaja Jouko Tikkanen Puistomedia Oy:stä.

Pihakalenteri koostuu kahdesta osasta, varsinaisesta kalenterista ja pihan suunnitteluoppaasta. Kalenteriosassa jokainen kuukausi on erotettu omaksi kokonaisuudekseen. Jokaisen kuukauden teema-aukeamalla on ajankohtaista tekemistä. Jokaisella viikolla on myös omat vinkkisivunsa.

– Suunnitteluoppaan avulla voit miettiä oman pihasi toimintoja. Pihakalenterissa on runsaasti muistiinpanotilaa, ja voit hahmotellaan ruudukkoihin alustavia puutarhasuunnitelmia, vaikka teettäisitkin varsinaisen suunnitelman ammattilaisella. Oppaasta löytyy ideoita myös vanhaan pihaan, lupaa Tikkanen.

– Pihakalenteri kannustaa lukijoitaan pihan rakentamiseen. Suunnitelmat voidaan konkretisoida rakentamisohjeiden avulla, jotka löytyvät kuukausiteemojen yhteydestä.

Pihakalenterin kirjoittajina on kolme asiantuntijaa. Puutarha-agronomi Säde Aarlahti, ylipuutarhuri Arno Kasvi ja suunnittelupuutarhuri Monica Äijälä. Kalenterissa on 224 sivua. Se sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Pihakalenterin voi tilata sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@omapiha.info tai Oma Piha –lehden asiakaspalvelusta puh. 09-856 19 321 (arkisin kello 9-16)

Jaa artikkeli