Kestotilaajille tilaajalahja joka vuosi!

Syksy20_Idansinililja

Joka vuosi Oma PIHA -lehti palkitsee kestotilaajia asiakaslahjalla. Lahjana saat juurakoita tai kukkasipuleita pelkkien toimituskulujen hinnalla.

Tämän syksyn tilaajalahjana on 50 valkokukkaisen idänsinililjan (Scilla siberica ’Alba’) sipulia pelkkien toimituskulujen (10,90 €) hinnalla (lahjan arvo 16,95 €).

Nykyinen kestotilaaja, toimi näin: Ilmoita nimesi, osoitteesi ja tilausnumerosi tilaajapalveluumme: tilaukset@pellervo.fi tai puh. 020 413 2636. Tilausnumero löytyy Oma PIHA -lehden takakannesta osoitetietojen ylimmältä riviltä. Tämän numerosarjan perusteella tiedämme, että kestotilauksesi on voimassa ja varmistamme osoitteesi. Ilmoita tietosi 13.9. mennessä. Laskutamme sipuleiden toimituskulut erikseen. Sipulit toimitetaan syys-lokakuussa.

Uusi kestotilaaja toimi näin: Tilaa lehti ja tilaajalahja netistä tai puhelimitse numerosta 020 413 2636 (ark. klo 8–16). Laskutamme tilaajalahjan toimituskulut erikseen.

Tilaajalahjoja on varattu rajoitettu määrä!

Arvokasta on myös tuoreiden lehtien sisältö ja yli 7000 sivun arkisto, joka on kestotilaajien käytettävissä maksutta. Kannattaa olla Oma PIHA -lehden kestotilaaja!