Kestotilaajille tilaajalahjana 30 'Valerie Finnis' -tummahelmililjan sipulia

Syksy_2021_helmililja

Oma PIHA -lehti palkitsee kestotilaajia asiakaslahjalla. Tänä syksynä sekä nykyiset että uudet kestotilaajat voivat saada 30 'Valerie Finnis' -tummahelmililjan sipulia pelkkien toimituskulujen (10,90 €) hinnalla.

Helmililjat eli helmihyasintit (Muscari) kuuluvat puutarhan kauneimpiin ja uskollisimpiin sipulikukkiin. Tiheät, pitkänpulskat kukinnot nousevat toukokuussa kapeiden lehtien ylle kuin pienet hyasintit ikään. Helmenpyöreät nuput aukeavat ruukkumaisiksi pikku kukiksi hyvässä järjestyksessä tähkän alareunasta alkaen.

Arvokasta on myös tuoreiden lehtien sisältö ja yli 7000 sivun arkisto, joka on kestotilaajien käytettävissä maksutta. Kannattaa olla Oma PIHA -lehden kestotilaaja!

Nykyinen kestotilaaja toimi näin: Ilmoita nimesi, osoitteesi ja tilausnumerosi alla olevalla lomakkeella tai ilmoita tiedot tilaajapalveluumme: tilaukset@pellervo.fi tai puh. 020 413 2636. Tilausnumero löytyy Oma PIHA -lehtesi takakannesta osoitetietojen ylimmältä riviltä. Tämän numerosarjan perusteella tiedämme, että kestotilauksesi on voimassa ja varmistamme osoitteesi. Ilmoita tietosi 15.9. mennessä. Laskutamme sipuleiden toimituskulut erikseen. Sipulit toimitetaan syys-lokakuussa.

Uusi kestotilaaja toimi näin: Tilaa lehti ja tilaajalahja alta tai puhelimitse numerosta 020 413 2636 (ark. klo 8–16). Laskutamme tilaajalahjan toimituskulut erikseen.

Tilaajalahjoja on varattu rajoitettu määrä!

Tilaajalahjan tilaus nykyisille tilaajille


    Tilaaja


    * pakollinen tieto

    Tilaan tilaajalahjan 30 'Valerie Finnis' -tummahelmililjan sipulia pelkkien toimituskulujen (10,90 €) hinnalla.


    Pellervo-Media Oy:n tietosuojaseloste