Hong Kong -tavaratalot avaa huhtikuussa 25 puutarhamyymälää tavaratalojen yhteyteen sekä neljä erillistä puutarhaan erikoistunutta Garden Centeriä. Samalla käynnissä on tavaratalojen konseptiuudistus, joka näkyy myös puutarhamyymälöiden ilmeessä.hong-kong-tavaratalo

– Avaamme tavaratalojen puutarhamyymälät torstaina 6.4., joista kaksi sijaitsee uudistetuissa tavarataloissa Vantaalla ja Porvoossa, kertoo Hong Kong -tavaratalojen myyntijohtaja Aage Moustgaard.

Samalla aukeaa kaksi jo viime vuodesta tuttua Garden Centeriä Helsinkiin ja Vantaalle sekä viikolla 15. kaksi täysin uutta kausimyymälää Poriin ja Ylöjärvelle. Garden Centerit on sijoitettu suosittujen kulkureittien läheisyyteen, joka mahdollistaa vaivattoman asioinnin.

– Näin kauppareissuille kuluva aika säästyy itselle tärkeiden asioiden tekemiseen, kuten puutarhan hoitoon. Asiakas voi myös tilata lähes minkä tahansa tuotteen Hong Kongin verkkokaupasta ja noutaa sen Hong Kong Garden Centeristä, Moustgaard toteaa.

Koulutetut asiantuntijat

Asiointia Hong Kongissa pyritään sujuvoittamaan entisestään yhä asiantuntevammalla palvelulla:

– Osaamiseen on keskitytty tänä vuonna lisäkouluttamalla 100 puutarhamyymäläiden työntekijää Vihermestareiksi yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa, kertoo Moustgaard.

Myös Hong Kongin myymäläkonseptia on uudistettu. Tavoitteena on elämyksellisempi tavaratalo, joka saa harrastajat inspiroitumaan ja viihtymään, kun tuotteet on sijoitettu niille luontevaan ympäristöön.

– Tavaratalojemme vahvuus on aina ollut laadukkaissa, edullisissa tuotteissa. Nyt tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä samalla rahalla, Moustgaard kertoo.

Uusi myymäläkonsepti jakaa tavaratalot neljään pääosastoon: pihaan ja puutarhaan, kotiin ja asumiseen, työkaluihin ja remontointiin sekä kalastukseen ja vapaa-aikaan. Ensimmäinen myymäläuudistus toteutettiin Espoon Suomenojan tavarataloon, jonka vetonaulaksi muodostui täysin uudenlainen kalastus- ja eräosasto, Eräolohuone. Nyt uudistuksen alle ovat päässeet Vantaan ja Porvoon tavaratalot. Myös niissä pääsee ihastelemaan Eräolohuonetta sekä nauttimaan uusien puutarhaosastojen väriloistosta.

Jaa artikkeli