Reija Niemi Transmeri Oy:stä kertoo, että Raid uudistaa ulkoisen olemuksensa ja tuotesarjaan saadaan samalla muutama tuoteuutuus; sekä yleistorjunta-aine että täsmäaseita alkavalle hyönteissesongille.

Raid Moniteholla torjut niin lentäviä kuin ryömiviä hyönteisiä.

Raid Moniteholla torjut niin lentäviä kuin ryömiviä hyönteisiä.

– Nyt omaan tarpeeseen on entistä helpompi löytää juuri oikea tuote!
Raidin suosituimmasta tuotteesta, House&Garden-aerosolista, on ilmestynyt kauppoihin uudet versiot, Raid House hyönteistorjunta 150 ml ja 300 ml. Aerosoleilla karkotetaan lentäviä hyönteisiä, esimerkiksi koiperhosia ja kärpäsiä.
– Suomessa valmistetut Avainlippu-merkin omaavat aerosolit säilyttävät tehonsa entistä pidempään, jolloin haluttu lopputulos saavutetaan nopeammin ja pienemmällä vaivalla, toteaa Reija Niemi.
– Jos ongelmia on erilaisia tai kesään haluaa varautua ennalta käsin, uusi Raid Moniteho hyönteisaerosoli on täydellinen vastaus. Riittoisan kokoinen tuote on tehty niille, jotka haluavat selvittää kaikki hyönteisongelmansa yhdellä tuotteella.
– Raid Moniteholla torjut niin lentäviä kuin ryömiviä hyönteisiä. Tuote on Avainlippu-merkin omaava Suomessa valmistettu tuote, muistuttaa Niemi.
Raid Hyttys- & Kärpäsaerosolin (300 ml) nimi kertoo kuluttajalle selkeästi, millaisiin hyönteisongelmiin tuote on tarkoitettu. Uutuus-aerosolissa on miellyttävä tuoksu ja uudenlainen suutin. Se tehoaa kosketuksesta ja antaa pitkäaikaisen suojan.
– Toinen täsmäaerosoli Raid Ampiaistorjunta (300 ml), torjuu tehokkaasti kesän loppupuolella kiusaavat ampiaiset. Tuotteen tehoaineena toimii Raideissa jo pitkään käytetty pyretriini; tehoaine, joka uutetaan luonnon kasveista.
Tuotteiden hinnat vaihtelevat välillä 5,50–10,00 € koon mukaan. Raid uutuudet ovat saatavissa hyvin varustetuista päivittäis-, rauta- ja puutarhakaupoista.
– Myös tutut, ennallaan jatkavat Raid-tuotteet ovat saaneet ylleen uuden ilmeen, joka helpottaa kuluttajaa oikean tuotteen löytämisessä torjuntahyllystä. Selkeiden värien lisäksi tuotteista löytyy symbolit hyönteisistä, joiden torjuntaan tuote soveltuu, neuvoo Niemi.

Jaa artikkeli