Kalenterin vuosi alkaa huhtikuusta, jolloin uusi kausi puutarhassakin pääsee alkuun ja jatkuu maaliskuulle 2010. Tekijöinä ovat puutarha-alan rautaiset ammattilaiset.

Kalenterissa on tänäkin vuonna kiinnostavia ja inspiroivia artikkeleja. Aarno Kasvi valottaa jälleen puutarhan hoidon saloja kokeneen puutarhurin otteella. Hänen tämänkertaisena aiheenaan on ”Oikea puu oikealle paikalle”. Teemasivuilla maisema-arkkitehti Saila Roution aiheena on Ruukkupuutarha, ja suunnitteluhortonomi Monica Äijälä opastaa, kuinka rakennat kivipuutarhan. Kalenterissa ovat myös pensaiden ja puiden leikkaustaulukot. Jokaisen kuukauden yhteydessä on esitelty jokin yrtti timjamista sitruunamelissaan.

Kalenterin päivyriosassa sivulle mahtuu viikko nimipäivineen ja juhlapyhineen. Joka aukeamalla on ideoita ja niksejä pihan ja huonekasvien hoitoon kauniine kuvineen. Puutarha-agronomi, toimittaja Säde Aarlahti jakaa niissä tietämystään ja innostustaan.

Paksut pahvikannet ja kierreselkä takaavat kalenterin kestävyyden. Kalenterissa on 228 sivua. Kalenterin ominaisuuksia on myös uudistettu; paperi on muun muassa saanut mattapinnan, jotta kirjoitusjälki ja kuvat pysyvät entistä siistimpinä.

Voit tilata Pihakalenterin hintaan 19,90 € ilman postikuluja, kun tilaat 31.12.2008 mennessä.

Tilaa upea pihakalenteri oikean sivupalkin linkistä!

Jaa artikkeli