Oma Pihan uusin numero on useimmissa irtonumeron myyntipisteissä väärin päin. Lehdestä on muoviin käärittynä tuplanumero, jossa uusimman tammikuun lehden kanssa on viime vuoden numero 3. Useimmat myyntipisteet ovat asettaneet tämän tuplapaketin väärinpäin.

Päätoimittaja Jouko Tikkanen kehottaa Oma Pihan ystäviä käännöstalkoisiin. – Kun havaitset Oma Piha tuplalehden olevan myyntipisteessä väärinpäin, käännä lehtinippu rohkeasti oikein päin. Tästä on myös lehtipisteen myyjä hyvillään.

Uusimman (1/2008) Oma Piha lehden kansi on vanhan roosan punainen. Pääkuvana on kanervan kukintoa. Kansijuttuina ovat myös jazzlaulaja Johanna Iivanaisen ”Pirtti ja oma rauha” ja Paras Piha 2007 -kilpailun voittajan piha. Kisan voittaja on Aila ja Heikki Kanasen rinnepiha Viitasaarelta.

– Voittajapiha oli yhtä lailla kilpailun raadin kuin lukijaäänestyksen suosikki. Vaikeaan paikkaan Kanaset olivat omin käsin tehneet pengerretyn pihan, jossa kukkii kautta kesän upeasti, toteaa Jouko Tikkanen.

Kun lehtipisteissä tuplanumero on väärinpäin, silloin kantena on Oma Piha numero 3/2007. Se on vihreäsävyinen ja pääkuvana on pikkukurjenmiekka. Kannessa on myös Aarno Kasvin vinkit pensasaidan perustamisesta kostealle maalle ja lapsiperheen jännittävä piha Suolahdessa.

Jaa artikkeli