Suosittu Pihakalenteri on jälleen ilmestynyt! Kalenterin vuosi alkaa huhtikuusta, jolloin uusi kausi puutarhassakin pääsee alkuun. Tekijöinä ovat puutarha-alan rautaiset ammattilaiset.

Aarno Kasvi valottaa taas puutarhan hoidon saloja kokeneen puutarhurin otteella. Hänen vinkkinsä ovat aivan kalenterin alkusivuilla. Tämän vuoden uutuus on suunnitteluhortonomi Monica Äijälän kirjoittama Pihan peruskorjausopas, joka löytyy paksuna liitteenä kalenterin lopusta. Sieltä avautuvat myös Koko perheen puutarha –sivut, joissa omistaudutaan puutarhaan ja sen hoitoon lasten kannalta.

Kalenterin päivyriosassa sivulle mahtuu viikko nimipäivineen ja juhlapyhineen. Joka aukeamalla on ideoita ja niksejä pihan ja huonekasvien hoitoon kauniine kuvineen. Puutarha-agronomi, toimittaja Säde Aarlahti jakaa niissä tietämystään ja innostustaan. Tilaa muistiinpanoille on kuukausittain, sillä kalenteri on todellakin suunniteltu puutarhurien ehdoilla.

Paksut pahvikannet ja kierreselkä takaavat kalenterin kestävyyden. Kalenterissa on 220 sivua.

Pihakalenteri 2006-2007 ilmestyy näinä päivinä kauppoihin. Sitä voi myös tilata Oma Pihan toimituksesta hintaan 19,90 € + postituskulut 3,10 €, puh. 040 8468224 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@omapiha.info .Tilaa Pihakalenteri nyt!

Jaa artikkeli