Uusimmassa numerossa tutustumme Paras Piha 2006–kilpailun voittajaan, aluevoittajiin sekä ilahduttavaan joukkoon muita osallistujia. Tänä vuonna voittajan piha on vaihtelevamaastoinen. Vuosikymmenten aikana sinne on muodostunut persoonallinen ja upea puutarha.

Ideoita ja innostusta!

Löytöretkellä puutarhamaailmassa.Sarjassa tutustumme kiinnostaviin puutarhoihin ulkomailla ja annamme matkailijalle tarvittavat vinkit. Tule mukaan löytöretkelle Ranskan Villandryn linnan maailmankuuluun keittiökasvitarhaan. Villandryn linnassa on paljon muutakin nähtävää.

Nautintoa ja energiaa kasvihuoneesta.
Tutustu monikäyttöiseen kasvihuoneeseen. Siellä voi oleskella, viljellä syötävää satoa tai talvettaa kukkia. Kasvihuoneen käyttötarkoitus muuttuu vuoden kierron mukaan. Talvella huone suojelee arimpia kasveja pakkaselta. Kevään korvalla alkaa kesäkukkien ja vihannesten kylvökausi.

Tee itse

Luo havukranssilla joulun tunnelmaa. Metsälle tuoksuvan havukranssin tekeminen on helppoa ja hauskaa. Virpi Räty näyttää vaihe vaiheelta, miten värikäs havukranssi tehdään jouluksi.

Tee tilaus tai käy lehtipisteissä!

Oma Piha -lehti ilmestyy vuoden vaihteesta lähtien kuusi kertaa vuodessa ja numerot ovat entistä tuhdimmat. Kestotilauksen hinta on 29,70 € ja vuosikerran 34,70€. Irtonumero on 6,90 €.

Tilausta koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@omapiha.info tai puhelimitse 040 – 846 8224 tai 09-239 6168

Lue lisää Oma Piha –lehdestä… Tilaa Oma Piha –lehti, katso tarjous!

Jaa artikkeli